Ink-Mate EIMB-U EPSON Yellow tinte - 100ml

0/5
SKU LV-EIMB-U Kategorija Epson Daudzums 991 Vienības:
8,00 €
AR PVN
Share on:

Sublimācijas tintes

Izbaudiet dinamiskas krāsas un satriecošus rezultātus, izmantojot mūsu augstākās kvalitātes sublimācijas tintes kolekciju. Mūsu sublimācijas tintes, kas īpaši izstrādātas optimālai veiktspējai, ir izstrādātas, lai nodrošinātu izcilu krāsu precizitāti, piesātinājumu un ilgmūžību, nodrošinot, ka jūsu izdrukas izceļas ar košām, reālistiskām nokrāsām.

Mūsu sublimācijas tintes, kas izgatavotas no augstas kvalitātes pigmentiem un krāsvielām, piedāvā izcilu savietojamību ar plašu substrātu klāstu, tostarp poliestera audumiem, keramikas krūzēm, metāla plāksnēm un citiem. Neatkarīgi no tā, vai drukājat pielāgotu apģērbu, personalizētas dāvanas vai reklāmas priekšmetus, mūsu tintes nodrošina ideālu risinājumu profesionālas kvalitātes rezultātu sasniegšanai ar katru izdruku.

Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis profesionālis vai DIY entuziasts, mūsu sublimācijas tintes ir lieliska izvēle visām jūsu drukāšanas vajadzībām. Izpētiet mūsu kolekciju jau šodien un uzziniet, kāpēc gan profesionāļi, gan hobiji uzticas mūsu tintēm, lai īstenotu savas radošās vīzijas.

Izcila krāsu precizitāte

Sublimācijas tintes ir izstrādātas, lai nodrošinātu izcilu krāsu precizitāti, nodrošinot, ka jūsu izdrukas atveido krāsas ar nepārspējamu precizitāti un precizitāti, padarot tās ideāli piemērotas lietojumprogrammām, kurās nepieciešama patiesa krāsu atveidošana.

Izcila drukas kvalitāte

Sublimācijas tintes nodrošina izdrukas ar izcilu skaidrību, asumu un detaļām, pateicoties to smalkajam daļiņu izmēram un precīzajam sastāvam, nodrošinot, ka katrai izdrukai ir visaugstākā kvalitāte un izšķirtspēja.

Īss žūšanas laiks

Sublimācijas papīrs ir piemērots dažādiem lietojumiem, tostarp apģērbu apdrukai, reklāmas produktiem, personalizētām dāvanām un citiem, padarot to par daudzpusīgu un būtisku rīku uzņēmumiem un privātpersonām.

FAQ

Sublimācijas drukāšanai izmanto specializētas sublimācijas tintes, kas ir izstrādātas tā, lai, pakļaujot karstumam un spiedienam, sublimētos, pārnesot spilgtas krāsas uz sublimācijai saderīgiem materiāliem, piemēram, poliestera auduma, keramikas vai metāla.

Sublimācijas tintes atšķiras no cita veida tintēm, piemēram, pigmenta vai krāsvielu tintēm, ar to, ka tās spēj sublimēties no cietas vielas līdz gāzveida stāvoklim, nepāriet šķidrā fāzē. Šī unikālā īpašība ļauj iegūt spilgtas, ilgnoturīgas izdrukas ar lielisku krāsu noturību.

Aplikācija: Jā, sublimācijas tintes ir pieejamas dažādās krāsās un formulās, lai tās būtu piemērotas dažādiem drukas lietojumiem un substrātu veidiem. Parastās krāsas ir ciāna, purpura, dzeltenā un melnā (CMYK), kā arī īpašas krāsas specifiskām krāsu gammām vai efektiem.

Sublimācijas tintes parasti ir izstrādātas konkrētiem printeru modeļiem un var nebūt saderīgas ar visiem sublimācijas printeriem. Ir svarīgi pārliecināties, ka tintes kasetnes vai neiesaiņotas tintes sistēmas ir paredzētas lietošanai ar konkrēto izmantojamo printera modeli.

Sublimācijas tintes var iegādāties no pilnvarotajiem dīleriem, ražotājiem vai specializētajiem mazumtirgotājiem, kas specializējas sublimācijas iekārtu un piederumu jomā. Arī tiešsaistes piegādātāji var piedāvāt plašu sublimācijas tintes klāstu, kas piemērots dažādiem printeru modeļiem.

Galvenie faktori, kas jāņem vērā, izvēloties sublimācijas tintes, ir saderība ar printeri, krāsu gamma un precizitāte, tintes žūšanas laiks, noturība pret gaismu, izturība pret mazgāšanu un vispārējā drukas kvalitāte.

Jā, daudzi uzņēmumi piedāvā pielāgotus drukas pakalpojumus, izmantojot sublimācijas tintes visdažādākajām vajadzībām, tostarp apģērbiem, izkārtnēm, reklāmas produktiem un personalizētām dāvanām. Sublimācijas tintes ļauj iegūt augstas kvalitātes pilnkrāsainas izdrukas ar spilgtiem un ilgstoši noturīgiem rezultātiem.

Sublimācijas tintes jāuzglabā vēsā, sausā vietā, prom no tiešiem saules stariem un karstuma avotiem, lai novērstu to bojāšanos vai iztvaikošanu. Tāpat ir svarīgi pirms lietošanas viegli sakratīt tintes kasetnes vai pudeles, lai nodrošinātu pareizu tintes izkliedi.

Lai gan pielāgotas sublimācijas tintes formulas ir retāk sastopamas nekā citas pielāgošanas iespējas, uzņēmumi var sadarboties ar ražotājiem vai specializētiem piegādātājiem, lai izstrādātu pielāgotus risinājumus, kas pielāgoti unikālām drukas vajadzībām vai vēlmēm. Tas var ietvert tintes formulu pielāgošanu konkrētiem krāsu profiliem, substrāta tipiem vai drukas apstākļiem.

Lai samazinātu ietekmi uz vidi, uzņēmumi var izvēlēties videi draudzīgas sublimācijas krāsas, kas izgatavotas no atjaunojamiem vai bioloģiski noārdāmiem materiāliem. Turklāt daži ražotāji piedāvā sublimācijas tintes ar zemu GOS (gaistošo organisko savienojumu) saturu vai uz ūdens bāzes veidotas formulas, lai samazinātu ietekmi uz vidi.

Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

PIEGĀDE

Lūdzu, ņemiet vērā, ka apstrādes traucējumu dēļ pasūtījumu saņemšana var aizņemt ilgāku laiku nekā parasti. Lūdzu, skatiet mūsu piegādes bieži uzdotos jautājumus par starptautiskajiem piegādes laikiem, pamatojoties uz jūsu atrašanās vietu.

ATGRIEŠANA

Iegādājieties droši, zinot, ka, izmantojot mūsu pakalpojumus, Baltijas valstīs preces var atgriezt vai samainīt.

PIEGĀDE UN ATGRIEŠANA

Cita sublimcāijas produkcija