Previous
Next

Stikla Magnētsb 7*5 cm Sublimācijai

0/5
SKU LV-CFM03 Kategorija Glass & Ceramic Daudzums 5092 Vienības:

Stikla ledusskapja magnēts - taisnstūrveida sublimācijas drukāšanai.

  • Izmēri: 50x70mm
  • balta krāsa
  • Materiāls: stikls

1,80 €
AR PVN
Share on:

Sublimācijas magnēti

Atklājiet pielāgošanas pasauli ar mūsu valdzinošo sublimācijas magnētu kolekciju. Izstrādāts ar precizitāti un uzmanību detaļām, katrs mūsu klāsta magnēts piedāvā unikālu audeklu personalizēšanai un pašizpausmei.

No rotaļīgiem dizainiem līdz elegantiem rakstiem, mūsu sublimācijas magnēti ļauj jums parādīt savu personību un pievienot šarmu jebkurai telpai. Neatkarīgi no tā, vai dekorējat savu ledusskapi, skapīti vai magnētisko tāfeli, mūsu magnēti nodrošina jautru un radošu veidu, kā parādīt savus iecienītākos attēlus, citātus vai mākslas darbus.

Tā kā ir pieejamas dažādas formas, izmēri un stili, mūsu sublimācijas magnētu kolekcijā ir kaut kas ikvienam. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties dīvainas formas, klasiskus dizainus vai pielāgotus darbus, mums ir ideāls magnēts, kas atbilst jūsu individuālajai gaumei un vēlmēm.

Izpaudiet savu radošumu

Sublimācijas magnēti piedāvā radošu iespēju pašizpausmei un individualitātei. Neatkarīgi no tā, vai veidojat magnētus sev vai kā dāvanas citiem, iespēja pielāgot katru gabalu ļauj atraisīt savu radošumu un radīt kaut ko patiesi unikālu un īpašu.

Spilgtas un noturīgas izdrukas

Izmantojot sublimācijas drukas tehnoloģiju, ir viegli pielāgot magnētus ar košiem, pilnkrāsu dizainiem, kas izceļas un piesaista uzmanību. Drukāšanas process nodrošina, ka dizaini tiek ievadīti tieši magnēta virsmā, tādējādi izdrukas ir izturīgas pret izbalēšanu un noturīgas.

Izturīga konstrukcija

Mūsu sublimācijas magnēti ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, piemēram, akrila vai keramikas, nodrošinot izturību un ilgmūžību. Tie ir veidoti tā, lai izturētu ikdienas lietošanu un saglabātu dinamiskas izdrukas laika gaitā, padarot tos par ilgstošu papildinājumu jebkurai ledusskapim vai magnētiskai virsmai.

Neaizmirstamas dāvanas

Pielāgoti sublimācijas magnēti nodrošina pārdomātas un neaizmirstamas dāvanas draugiem, ģimenei vai mīļajiem jebkurā gadījumā. Neatkarīgi no tā, vai tā ir dzimšanas diena, jubileja vai svētki, personalizēta magnēta dāvināšana parāda, ka esat ieguldījis pārdomātas un pūles, izvēloties nozīmīgu dāvanu.

FAQ

Sublimācijas magnēti ir mazi magnēti ar sublimācijas pārklājumu, kas ļauj tos pielāgot ar spilgtiem dizainparaugiem, izmantojot sublimācijas drukas tehniku.

Sublimācijas magnēti parasti ir izgatavoti no tādiem materiāliem kā keramika, metāls vai elastīga magnētiskā plēve ar pārklājumu, kas paredzēts sublimācijas tintes uzņemšanai.

Jā, sublimācijas druka ļauj uz sublimācijas magnētiem drukāt augstas izšķirtspējas, pilnkrāsainus dizainus, kas nodrošina spilgtus un noturīgus rezultātus.

Lai gan sublimācijas magnēti parasti ir paredzēti lietošanai iekštelpās, tie īslaicīgi var izturēt āra apstākļus, bet, ilgstoši pakļaujot saules gaismai un mitrumam, laika gaitā var izbalēt.

Dizains uz sublimācijas magnētiem tiek pārnests, izmantojot karstumu un spiedienu, kas izraisa sublimācijas tintes savienošanos ar pārklāto virsmu, tādējādi iegūstot pastāvīgu, augstas kvalitātes apdruku.

Jā, sublimācijas magnētus var noslaucīt ar mitru drānu vai maigu mazgāšanas līdzekli, lai notīrītu putekļus vai netīrumus, nebojājot apdruku.

Lai gan lielākajai daļai sublimācijas magnētu ir standarta formas, piemēram, kvadrāti vai apļi, daži piegādātāji piedāvā pielāgotas formas sagataves unikāliem dizainparaugiem.

Sublimācijas apdruka uz magnētiem ir izturīga un nesaskrāpē normālas lietošanas gadījumā, taču jāuzmanās no abrazīvām virsmām.

Jā, uzņēmumi var piedāvāt personalizētus magnētu drukāšanas pakalpojumus, ļaujot klientiem izveidot pielāgotus magnētus ar savu dizainu, fotogrāfijām vai vēstījumiem.

Lai gan lielākā daļa sublimācijas printeru var izmantot standarta izmēru magnētus, lielākiem vai neregulāras formas magnētiem var būt nepieciešams specializēts aprīkojums vai metodes.

Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

PIEGĀDE

Lūdzu, ņemiet vērā, ka apstrādes traucējumu dēļ pasūtījumu saņemšana var aizņemt ilgāku laiku nekā parasti. Lūdzu, skatiet mūsu piegādes bieži uzdotos jautājumus par starptautiskajiem piegādes laikiem, pamatojoties uz jūsu atrašanās vietu.

ATGRIEŠANA

Iegādājieties droši, zinot, ka, izmantojot mūsu pakalpojumus, Baltijas valstīs preces var atgriezt vai samainīt.

PIEGĀDE UN ATGRIEŠANA

Cita sublimcāijas produkcija