Previous
Next

Šķivs 36 cm ar statīvu / Pilna druka / Sublimācijas termopārnese

0/5
SKU LV-PDB4 Kategorija Keramika Daudzums 60 Vienības:

Blank ceramic plate Diameter: about 36 cm Suggested printing area: diameter: about 365 mm Colour: white Comes with a stand.

22,00 €
AR PVN
Share on:

Šķīvju sublimācija

Uzlabojiet savu ēdināšanas pieredzi, izmantojot mūsu izsmalcināto sublimācijas šķīvju kolekciju. Izpētiet plašu augstas kvalitātes keramikas plākšņu klāstu, kas izstrādātas, lai būtu ideāls audekls jūsu radošajām izpausmēm. No košiem dizainiem līdz personalizētiem mākslas darbiem, mūsu sublimācijas šķīvji ļauj jums piešķirt unikālu pieskārienu jūsu galda klājumam vai izveidot neaizmirstamas dāvanas mīļajiem.

Katra mūsu kolekcijas plāksne ir izstrādāta ar precizitāti un uzmanību detaļām, nodrošinot izcilu izturību un izturību pret skrāpējumiem ilgstošai baudīšanai. Neatkarīgi no tā, vai rīkojat vakariņas, iekārtojat īpašu pasākumu vai vienkārši pievienojat savai virtuvei dekoratīvu akcentu, mūsu sublimācijas šķīvji noteikti pārsteigs ar savu satriecošo vizuālo pievilcību. Ar gludu un spīdīgu apdari mūsu šķīvji ir ne tikai skaisti skatāmi, bet arī mazgājami trauku mazgājamajā mašīnā, lai tos varētu viegli tīrīt un apkopt.

Izpētiet mūsu izvēli jau šodien un atklājiet ideālās sublimācijas šķīvjus, lai uzlabotu savu maltītes pieredzi!

Drošas lietošanai pārtikā

Sublimācijas šķīvji ir izgatavotas no pārtikai drošiem materiāliem, kas atbilst stingriem drošības standartiem, nodrošinot, ka tie ir droši ēdiena pasniegšanai. Neatkarīgi no tā, vai baudāt sātīgas vakariņas vai pasniedzat uzkodas ballītē, varat paļauties, ka jūsu sublimācijas šķīvji nesatur kaitīgas ķīmiskas vielas un toksīnus.

Viegli tīrāms

Tīrīšana pēc ēdienreizēm ir vienkārša, izmantojot sublimācijas šķīvjus, jo ērtībai tos var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā. Vienkārši ievietojiet tos trauku mazgājamajā mašīnā pēc lietošanas, un tie iznāks dzirkstoši tīri un gatavi nākamajai ēdienreizei. Izbaudiet vairāk laika, kas pavadīts kopā ar mīļajiem un mazāk laika trauku mazgāšanai

Bezgalīgas pielāgošanas iespējas

Ar sublimācijas šķīvjiem dizaina iespējas ir bezgalīgas. Sākot ar ģimenes portretu demonstrēšanu un beidzot ar sarežģītu mākslas darbu vai rakstu attēlošanu, jums ir radoša brīvība pielāgot katru šķīvi atbilstoši savam stilam un vēlmēm. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties drosmīgus un krāsainus dizainus vai smalkus un elegantus motīvus, sublimācijas šķīvji ļauj izpausties patiesi unikālā veidā.

Daudzpusīgas dekorēšanas iespējas

Papildus pusdienu galdam sublimācijas šķīvji kalpo kā daudzpusīgi dekori, kurus var izlikt visā jūsu mājā. Izmantojiet tos kā sienas mākslu, dekoratīvus akcentus uz plauktiem vai kamīniem vai pat kā servēšanas paplātes īpašiem gadījumiem. To stilīgais dizains un pielāgojamās funkcijas padara tos par izcilu papildinājumu jebkurai telpai

FAQ

Sublimācijas šķīvju apdruka ir metode, ar kuras palīdzību, izmantojot karstumu un spiedienu, uz plākšnēm tiek pārnesti spilgti, pilnkrāsaini dizaini. Šis process nodrošina noturīgas, ilgnoturīgas izdrukas, kas ir pastāvīgi iestrādātas plates virsmā.

Šķīvji, kas izgatavotas no tādiem materiāliem kā keramika vai metāls ar polimēra pārklājumu, ir ideāli piemērotas sublimācijas drukai. Šie materiāli nodrošina gludu virsmu optimālai attēla pārnešanai.

Sublimācijas plāksnes ir drošas pārtikai un piemērotas ikdienas lietošanai. Sublimācijas tinte saistās ar plāksnes virsmu, nodrošinot, ka druka saglabājas spilgta un neskarta pat regulāri lietojot.

Pilnīgi noteikti! Sublimācijas plates piedāvā neierobežotas pielāgošanas iespējas. Jūs varat tos personalizēt ar fotogrāfijām, mākslas darbiem, logotipiem vai tekstu, lai radītu unikālus un personalizētus galda piederumus.

Sublimācijas šķīvju kopšana ir vienkārša. Vienkārši mazgājiet tos ar rokām vai trauku mazgājamajā mašīnā pēc vajadzības. Izvairieties no abrazīvu tīrīšanas līdzekļu vai asu ķimikāliju lietošanas, kas varētu sabojāt apdruku.

Jā, sublimācijas plāksnes ir daudzpusīgas, un tās var izmantot gan dekoratīviem, gan funkcionāliem mērķiem. Tos var izstādīt kā dekoratīvus priekšmetus vai izmantot ēdienu un uzkodu pasniegšanai.

Sublimācijas šķīvju minimālais pasūtījuma daudzums var atšķirties atkarībā no piegādātāja vai ražotāja. Daži uzņēmumi piedāvā iespēju elastīgi pasūtīt atsevišķas pielāgotas plāksnes, savukārt citiem var būt noteikts minimālais pasūtījuma daudzums, lai nodrošinātu ražošanas efektivitāti.

Sublimācijas šķīvju izgatavošanas laiks ir atkarīgs no tādiem faktoriem kā pasūtījuma daudzums, dizaina sarežģītība un piegādātāja izpildes laiks. Parasti pasūtījuma pasūtījumus pēc pasūtījuma var izgatavot un nosūtīt dažu dienu līdz pāris nedēļu laikā.

Pilnīgi noteikti! Sublimācijas šķīvji ir lieliski reklāmas priekšmeti vai preces uzņēmumiem, pasākumiem un organizācijām. Pielāgotie šķīvji ar uzņēmuma logotipu, saukli vai zīmolu var efektīvi popularizēt jūsu zīmolu un atstāt paliekošu iespaidu uz klientiem.

Tālāk nemeklējiet! sublimation.lv piedāvā plašu augstas kvalitātes sublimācijas šķīvju klāstu, kas ir ideāli piemēroti, lai demonstrētu jūsu dizainu vai zīmolu. Izpētiet mūsu kolekciju jau šodien un piešķiriet personalizētu pieskārienu saviem galda piederumiem!

Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

PIEGĀDE

Lūdzu, ņemiet vērā, ka apstrādes traucējumu dēļ pasūtījumu saņemšana var aizņemt ilgāku laiku nekā parasti. Lūdzu, skatiet mūsu piegādes bieži uzdotos jautājumus par starptautiskajiem piegādes laikiem, pamatojoties uz jūsu atrašanās vietu.

ATGRIEŠANA

Iegādājieties droši, zinot, ka, izmantojot mūsu pakalpojumus, Baltijas valstīs preces var atgriezt vai samainīt.

PIEGĀDE UN ATGRIEŠANA

Cita sublimcāijas produkcija