Previous
Next

Peļu paliktņi 23.5 x 19.5 cm 3 mm sublimācijai

0/5
SKU LV-SB68-16 Kategorija Mājas Daudzums 167 Vienības:

Blank mouse pad Size: approx. 23,5 x 19,5 cm Thickness: approx. 3 mm Material: foamed rubber / polyester

1,80 €
AR PVN
Share on:

Sublimācijas peles paliktņi

Uzlabojiet savu skaitļošanas pieredzi, izmantojot mūsu augstākās kvalitātes sublimācijas peles paliktņu kolekciju. Izstrādāts gan stilam, gan funkcionalitātei, katrs mūsu klāsta peles paliktnis piedāvā perfektu veiktspējas un personalizācijas kombināciju.

Mūsu peles paliktņi, kas izstrādāti ar precizitāti un uzmanību detaļām, nodrošina gludu un ērtu virsmu precīzām peles kustībām, nodrošinot optimālu vadību un precizitāti, kamēr strādājat vai spēlējat. Neatkarīgi no tā, vai esat profesionāls spēlētājs, grafiskais dizaineris vai ikdienas datora lietotājs, mūsu peles paliktņi noteikti uzlabos jūsu produktivitāti un baudījumu.

Neatkarīgi no tā, vai iepērkaties sev vai meklējat ideālu dāvanu draugam vai kolēģim, mūsu sublimācijas peles paliktņi noteikti pārsteigs. Izpētiet mūsu kolekciju jau šodien un atklājiet perfektu peles paliktni, lai papildinātu jūsu skaitļošanas iestatījumus un uzlabotu jūsu darbvietu!

Vienmērīga un precīza izsekošana

Ar gludu un izturīgu virsmu sublimācijas peles paliktņi nodrošina optimālu peles izsekošanu, nodrošinot precīzas kursora kustības un vienmērīgu slīdēšanu. Virsmas tekstūra nodrošina minimālu berzi, kā rezultātā navigācija ir bez piepūles un uzlabojas produktivitāte.

Spilgtas un noturīgas izdrukas

Izmantojot sublimācijas drukāšanas tehnoloģiju, peles paliktņi tiek drukāti ar košiem, pilnkrāsu dizainiem, kas ir asi, skaidri un izturīgi pret izbalēšanu. Izdrukas tiek ievadītas tieši peles paliktņa auduma virsmā, nodrošinot, ka laika gaitā tās nelobīsies, neplaisās un neizbalēs.

Viegli tīrāms un kopjams

Sublimācijas peles paliktņus ir viegli tīrīt un apkopt, tāpēc ir nepieciešams tikai ātri noslaucīt ar mitru drānu, lai noņemtu netīrumus, putekļus vai izšļakstījumus. Izturīgā auduma virsma ir noturīga pret traipiem un ūdensizturīga, nodrošinot, ka peles paliktnis izskatās kā jauns ar minimālu piepūli.

Spilgtas un izturīgas izdrukas

Izmantojot sublimācijas drukāšanas tehnoloģiju, piezīmjdatori tiek drukāti ar košiem, pilnkrāsu dizainiem, kas ir asi, skaidri un ilgstoši. Izdrukas tiek ievadītas tieši piezīmjdatora vāka virsmā, nodrošinot, ka laika gaitā tās nenolobīsies, neizbalēs vai nesaskrāpēs.

FAQ

IT piederumi drukāšanai ietver tādus priekšmetus kā klēpjdatora uzmavas, peles paliktņi, tālruņu maciņi, USB zibatmiņas diski un austiņu statīvi, kurus var pielāgot atbilstoši dizainam, izmantojot tādas drukas metodes kā sublimācija.

Lai gan daudzi IT piederumu priekšmeti ir piemēroti sublimācijas drukāšanai, ir svarīgi izvēlēties produktus, kuru virsmas ir saderīgas ar sublimācijas tinti, lai nodrošinātu optimālu saķeri un krāsu spilgtumu.

Sublimācijas izdrukas uz IT piederumiem ir izturīgas un izturīgas pret izbalēšanu, skrāpējumiem un lobīšanos, nodrošinot ilgstošu lietošanu.

IT piederumu sublimācijas izdrukas parasti var tīrīt ar mīkstu drāniņu un maigu mazgāšanas līdzekli. Izvairieties no abrazīviem tīrīšanas līdzekļiem vai asām ķīmiskām vielām, kas var sabojāt izdruku.

Atbilde. Populārie sublimācijas drukāto IT piederumu dizaini ietver tehnoloģiju iedvesmotus modeļus, uzņēmumu logotipus, monogrammas un pielāgotus mākslas darbus, kas pielāgoti sīkrīku entuziastiem.

Jā, uzņēmumi var piedāvāt personalizētus IT piederumu drukāšanas pakalpojumus, ļaujot klientiem izveidot pielāgotus vienumus ar saviem dizainiem, logotipiem vai ziņojumiem.

Lielākā daļa sublimācijas printeru var pielāgot IT piederumu standarta izmērus, bet lielākiem vai neregulāras formas priekšmetiem var būt nepieciešams specializēts aprīkojums vai tehnika.

Atbilde. Lai gan sublimācijas drukāšanu parasti izmanto plakanām virsmām, daži trīsdimensiju IT piederumi var būt saderīgi ar sublimācijas metodēm atkarībā no to formas un materiāla.

Sublimācijas drukātie IT piederumi parasti ir paredzēti lietošanai iekštelpās, jo ilgstoša āra elementu, piemēram, saules gaismas un mitruma, iedarbība var izraisīt izbalēšanu vai izdrukas bojājumus.

Jā, uzņēmumi var piedāvāt lielapjoma pasūtījumus sublimācijas drukātiem IT piederumiem, nodrošinot atlaides vai īpašas cenas lielākiem daudzumiem.

Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

PIEGĀDE

Lūdzu, ņemiet vērā, ka apstrādes traucējumu dēļ pasūtījumu saņemšana var aizņemt ilgāku laiku nekā parasti. Lūdzu, skatiet mūsu piegādes bieži uzdotos jautājumus par starptautiskajiem piegādes laikiem, pamatojoties uz jūsu atrašanās vietu.

ATGRIEŠANA

Iegādājieties droši, zinot, ka, izmantojot mūsu pakalpojumus, Baltijas valstīs preces var atgriezt vai samainīt.

PIEGĀDE UN ATGRIEŠANA

Cita sublimcāijas produkcija