Previous
Next

Divu krāsu vizuļi sublimācijai un uzklāšanai uz tekstilmateriāliem - sirds 12 x 10,5 cm

0/5
SKU LV-BJLP1012H-LB Kategorija Mājas Daudzums 38 Vienības:
2,50 €
AR PVN
Share on:

Augstas kvalitātes druka

Sublimācijas drukas tehnoloģija nodrošina augstas kvalitātes, dinamiskas izdrukas, kas tiek ievadītas tieši auduma šķiedrās, kā rezultātā tiek iegūti dizaini, kas ir izturīgi pret izbalēšanu, izturīgi un ilgstoši. Izbaudiet izteiksmīgas, asas detaļas un spilgtas krāsas, kas izceļas uz jebkura tekstilizstrādājuma.

Neierobežotas dizaina iespējas

Sublimācijas t-krekli piedāvā neierobežotas dizaina iespējas, ļaujot indivīdiem izveidot pielāgotus dizainus, modeļus vai attēlus, kas atspoguļo viņu unikālo stilu un personību. Neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku drosmīgam un dinamiskam dizainam vai smalkiem un sarežģītiem rakstiem, sublimācijas drukāšana nodrošina bezgalīgas radošuma un pielāgošanas iespējas.

Drošs veļas mašīnai

Mūsu sublimācijas tekstilizstrādājumi ir viegli kopjami un kopjami, jo tie ir droši veļas mašīnā un izturīgi pret grumbām un saraušanos. Vienkārši iemetiet tos veļas mašīnā ar līdzīgām krāsām un žāvējiet veļas mašīnā uz zemas uguns, lai tīrītu ērti un bez problēmām.

Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

PIEGĀDE

Lūdzu, ņemiet vērā, ka apstrādes traucējumu dēļ pasūtījumu saņemšana var aizņemt ilgāku laiku nekā parasti. Lūdzu, skatiet mūsu piegādes bieži uzdotos jautājumus par starptautiskajiem piegādes laikiem, pamatojoties uz jūsu atrašanās vietu.

ATGRIEŠANA

Iegādājieties droši, zinot, ka, izmantojot mūsu pakalpojumus, Baltijas valstīs preces var atgriezt vai samainīt.

PIEGĀDE UN ATGRIEŠANA

Cita sublimcāijas produkcija