Previous
Next

450 ml nerūsējošā tērauda glāzīte ar foto ieliktni

0/5
SKU LV-GGB450-L Kategorija Mājas
  • Nerūsējošā tērauda glāzīte
  • 450 ml tilpums
  • Izmēri: Ø 8 x 18,5 cm
7,40 €
AR PVN
Share on:

Termosa un termo krūzes sublimācija

Pārveidojiet savu ikdienas hidratācijas rutīnu, izmantojot mūsu pielāgojamo termosa un termo krūzes sublimāciju. Palieliniet savu dzērienu kolekciju ar dinamisku, personalizētu dizainu, kas atspoguļo jūsu unikālo stilu vai zīmola identitāti.

Izmantojot vismodernākās sublimācijas tehnoloģijas, mēs iepludinām jūsu izvēlētos mākslas darbus, fotogrāfijas vai logotipus tieši uz mūsu augstas kvalitātes termosu un termokrūžu virsmas, nodrošinot ilgstošu izturību un izbalēšanas izturīgas izdrukas. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties savam rīta kafijas rituālam piešķirt personisku pieskārienu vai demonstrēt sava uzņēmuma zīmolu, atrodoties ceļā, sublimācijas process nodrošina satriecošus rezultātus, kas izceļas uz citu fona.

Ceļošanai draudzīgas

Sublimācijas termokrūzes un termosi, kas paredzēti ērtībām, atrodoties ceļā, ir vieglas, kompaktas un viegli pārnēsājamas. To gludais un ergonomiskais dizains padara tos par ideālu kompanjonu ceļojumiem, āra aktivitātēm vai ikdienas lietošanai.

Neatkarīgi no tā, vai dodaties kempingā tuksnesī, izpētāt pilsētu vai vienkārši veicat uzdevumus, šie kuģi ir ideāls ceļojumu aksesuārs, lai saglabātu hidratāciju un atsvaidzinātu kustībā.

Izcila siltumizolācija

Sublimācijas termokrūzes un termosi ir izstrādāti ar progresīvu izolācijas tehnoloģiju, lai jūsu dzērieniem ilgāku laiku uzturētu nevainojamu temperatūru. Neatkarīgi no tā, vai garšojat kūpošu kafijas tasi vai atsvaidzinošu ledus tēju, šie trauki uztur ideālu temperatūru, lai uzlabotu dzeršanas pieredzi.

Pateicoties dubultsienu konstrukcijai, tie efektīvi aiztur siltumu vai aukstumu, nodrošinot, ka jūsu dzērieni stundām ilgi paliek karsti vai auksti.

Ilgnoturīgas izdrukas

Atvadieties no blāviem un izbalējušiem dizainiem ar sublimācijas termokrūzēm un termosiem. Atšķirībā no tradicionālajām drukas metodēm, sublimācijas drukāšana ievada tinti tieši trauka virsmā, radot dinamiskas, izturīgas un ilgstošas ​​izdrukas.

Neatkarīgi no tā, vai mazgājat trauku ar rokām vai izmantojat trauku mazgājamo mašīnu, izdrukas saglabās savu krāsu un dzidrumu, nodrošinot, ka jūsu pielāgotie dizaini turpmākajiem gadiem izskatīsies tikpat labi kā jauni.

Personalizācija un pielāgošana

Izsakiet savu unikālo stilu un personību ar sublimācijas termo krūzēm. Šīs krūzes piedāvā tukšu audeklu pielāgošanai, ļaujot pievienot savus fotoattēlus, mākslas darbus vai tekstu, izmantojot sublimācijas drukāšanas paņēmienus.

Neatkarīgi no tā, vai vēlaties izveidot unikālu dāvanu mīļotajam vai reklamēt savu zīmolu ar pielāgotu logotipu, iespējas ir bezgalīgas. Ar košām, noturīgām izdrukām, kas saglabājas, jūsu dizaini izcelsies un parādīs izteiksmīgumu, lai kur jūs dotos.

FAQ

Sublimācijas šķīvju apdruka ir metode, ar kuras palīdzību, izmantojot karstumu un spiedienu, uz plākšnēm tiek pārnesti spilgti, pilnkrāsaini dizaini. Šis process nodrošina noturīgas, ilgnoturīgas izdrukas, kas ir pastāvīgi iestrādātas plates virsmā.

Termokrūzes ar polimēra pārklājumu vai nerūsējošā tērauda konstrukciju ir ideāli piemērotas sublimācijas drukai. Šie materiāli nodrošina gludu virsmu optimālai attēla pārnešanai un drukas noturību.

Sublimācijas termokrūzes ir izstrādātas tā, lai ilgstoši uzglabātu dzērienus karstus vai aukstus, vienlaikus saglabājot drukas kvalitāti. Tie ir lieliski piemēroti lietošanai gan karstai kafijai, gan atspirdzinošiem aukstiem dzērieniem.

Pilnīgi noteikti! Sublimācijas termokrūzes piedāvā bezgalīgas pielāgošanas iespējas. Jūs varat tos personalizēt ar fotogrāfijām, mākslas darbiem, logotipiem vai tekstu, lai radītu unikālus un personalizētus dzērienu traukus.

Sublimācijas termokrūžu kopšana ir vienkārša. Vienkārši mazgājiet tos ar rokām ar maigu mazgāšanas līdzekli un siltu ūdeni, lai saglabātu apdruku. Nelietojiet abrazīvus tīrīšanas līdzekļus vai asas ķīmiskās vielas, kas var sabojāt virsmu.

Jā, sublimācijas termokrūzes ir lieliski reklāmas priekšmeti vai preces uzņēmumiem, pasākumiem un organizācijām. Pielāgotie termokrūzes ar uzņēmuma logotipu, saukli vai zīmolu var efektīvi popularizēt jūsu zīmolu un atstāt paliekošu iespaidu uz klientiem.

Tālāk nemeklējiet! sublimation.lv piedāvā plašu augstas kvalitātes sublimācijas termokrūžu klāstu, kas ir ideāli piemēroti jūsu dizaina vai zīmola demonstrēšanai. Izpētiet mūsu kolekciju jau šodien un uzlabojiet savus dzērienu traukus ar personalizētiem termo tasītēm!

Sublimācijas termokrūzēm parasti ir cilindriska forma ar rokturi, lai tās būtu viegli satveramas, savukārt termo pudeles ir iegarenas ar šauru kakliņu un paredzētas lietošanai ceļā. Abus var pielāgot ar sublimācijas apdruku.

Lai saglabātu drukas kvalitāti, sublimācijas termokrūzes un termo pudeles ieteicams mazgāt ar rokām. Lietošana trauku mazgājamajā mašīnā laika gaitā var izraisīt apdrukas izbalēšanu vai bojājumus.

Apdruku var pielāgot ar tādiem pašiem spilgtiem, pilnkrāsainiem dizainiem kā termokrūzēm un pudelēm. Izturīgais sublimācijas drukāšanas process nodrošina, ka dizainparaugi izturēs ikdienas lietošanas grūtības.

Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

PIEGĀDE

Lūdzu, ņemiet vērā, ka apstrādes traucējumu dēļ pasūtījumu saņemšana var aizņemt ilgāku laiku nekā parasti. Lūdzu, skatiet mūsu piegādes bieži uzdotos jautājumus par starptautiskajiem piegādes laikiem, pamatojoties uz jūsu atrašanās vietu.

ATGRIEŠANA

Iegādājieties droši, zinot, ka, izmantojot mūsu pakalpojumus, Baltijas valstīs preces var atgriezt vai samainīt.

PIEGĀDE UN ATGRIEŠANA

Cita sublimcāijas produkcija