Seviešu hudijs VIVA

0/5
SKU LV-VIVA Kategorija Mājas Daudzums 90 Vienības:
S - 2XL
  • 3 pavedieni, matēta odere, 65% kokvilna, 35% poliesters (12. krāsa - sastāvs var atšķirties - 85% kokvilna, 15% viskoze)
  • taisns griezums ar sāniem
  • metāla rāvējslēdzēja slēdzene
  • statīvs un sāni rievotajā 2: 2 adījumā ar 5% elastānu
  • iekšējā kakla izgriezta kontrastlente
  • ķenguru plākstera kabatas
  • apakšdaļa, aproces un kabatas rievotā adījumā 2: 2 ar 5% elastānu
  • matēta iekšējā puse
Izmērs
dzimums
Krāsa
20,00 €
AR PVN
Share on:

Baiku un džemperu sublimācija

Uzlabojiet savu drēbju skapi ar mūsu augstākās kvalitātes sublimācijas baiku un džemperu kolekciju. Izpētiet virkni stilīgu iespēju, kas izstrādātas, lai nodrošinātu gan komfortu, gan pielāgošanas iespējas. Mūsu sublimācijas kapuci un džemperi, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un ar modernu, glaimojošu piegriezumu, piedāvā perfektu audeklu, lai paustu savu unikālo stilu vai reklamētu savu zīmolu.

Mūsu plašajā klāstā ir dažādas krāsas, stili un izmēri, kas atbilst jebkurai vēlmei vai gadījumam. No klasiskiem puloveriem līdz omulīgiem džemperiem ar apkakli – mums ir kaut kas ikvienam. Izmantojot mūsu vienkārši lietojamo sublimācijas procesu, jūs varat ātri un bez piepūles pārnest savus dizainus uz mūsu apģērbiem, katru reizi radot profesionālas kvalitātes rezultātus.

Ērts un elpojošs audums

Sublimācijas kapuces parasti ir izgatavotas no augstas kvalitātes, elpojošiem materiāliem, piemēram, poliestera maisījumiem, nodrošinot optimālu komfortu un valkājamību. Vieglais audums nodrošina neierobežotas kustības, padarot sublimācijas kapuci ideāli piemērotas ikdienas valkāšanai, sportiskām aktivitātēm vai atpūtai mājās.

Spilgtas un noturīgas izdrukas

Izmantojot sublimācijas drukas tehnoloģiju, krāsas tiek ievadītas tieši auduma šķiedrās, kā rezultātā tiek iegūtas dinamiskas, pret izbalēšanu izturīgas izdrukas, kas pēc mazgāšanas saglabā dzidrumu un spilgtumu. Atšķirībā no tradicionālajām apdrukas metodēm, sublimācija nodrošina to, ka dizaini kļūst par auduma neatņemamu sastāvdaļu, nevis paliek virspusē, nodrošinot ilgstošu izturību un krāsas saglabāšanu.

Unikāla personalizācija

Sublimācijas jakas piedāvā unikālu personalizēšanas iespēju, ļaujot cilvēkiem izpaust savu radošumu un individualitāti, izmantojot pielāgotus dizainus, modeļus vai attēlus. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties demonstrēt savus iecienītākos mākslas darbus, fotogrāfijas vai logotipus, sublimācija nodrošina bezgalīgas pielāgošanas iespējas, lai izveidotu kapuci, kas patiesi atspoguļo jūsu stilu.

Drošs veļas mašīnai

Tomēr, lai saglabātu sublimēto izdruku dzīvīgumu un ilgmūžību, mēs iesakām tās mazgāt aukstā ūdenī ar saudzīgu ciklu. Turklāt vislabāk ir izvairīties no skarbu mazgāšanas līdzekļu vai balinātāju lietošanas, jo tie var sabojāt audumu un ietekmēt drukas kvalitāti. Pēc mazgāšanas vienkārši nosusiniet kapuci gaisā vai žāvējiet veļas mašīnā zemā siltumā, lai iegūtu labākos rezultātus. Ievērojot šos kopšanas norādījumus, jūs varat nodrošināt, ka jūsu sublimācijas kapuci joprojām izskatās vislabākajā veidā pēc mazgāšanas.

FAQ

Sublimācijas džemperi un kapuces ir apģērbi, kas izgatavoti no poliestera auduma, uz kura tiek veikta sublimācijas apdruka, lai iegūtu spilgtus, pilnkrāsainus dizainus. Sublimācijas laikā ar karstumu un spiedienu uz auduma tiek pārnesta krāsviela, un rezultātā tiek iegūtas noturīgas, neizbalēšanas izturīgas izdrukas.

Sublimācijas apdruka ļauj veidot sarežģītus, augstas izšķirtspējas dizainus ar neierobežotām krāsu iespējām. Šī daudzpusība padara to piemērotu visdažādākajiem dizainiem, tostarp grafikām, fotogrāfijām, logotipiem un rakstiem.

Jā, sublimācijas džemperi un kapuces ir izgatavoti no mīksta, mitrumu izvadoša poliestera auduma, kas nodrošina gan komfortu, gan elpojamību. Tie ir ideāli piemēroti ikdienas valkāšanai vai sportiskām aktivitātēm.

Pilnīgi noteikti! Sublimācijas druka piedāvā iespēju pielāgot džemperus un baikas ar personalizētu dizainu, ļaujot privātpersonām vai uzņēmumiem parādīt savu radošumu vai zīmola identitāti.

Sublimācijas druka vislabāk darbojas uz poliestera audumiem ar augstu poliestera saturu (parasti vairāk nekā 50 %). Audumi ar zemāku poliestera saturu var radīt mazāk spilgtas izdrukas vai nevienmērīgu krāsu piesātinājumu.

Sublimācijas apdrukai ir vairākas priekšrocības salīdzinājumā ar tradicionālajām apģērbu apdrukas metodēm, tostarp lielisks krāsu spilgtums, izturība un iespēja drukāt sarežģītus dizainus, nepievienojot audumam papildu svaru vai stīvumu.

Jā, sublimācijas apdrukas ir izturīgas un var izturēt regulāru mazgāšanu veļas mazgājamajā mašīnā, neizbalējot un neplaisājot. Tomēr, lai pagarinātu apdrukas kalpošanas laiku, ieteicams tās mazgāt iekšpusē ar aukstu ūdeni un maigu mazgāšanas līdzekli.

Jā, uzņēmumi sublimācijas džemperiem un kapucēm var izvēlēties videi draudzīgus poliestera audumus, kas izgatavoti no pārstrādātiem materiāliem. Turklāt ir pieejamas sublimācijas krāsas uz ūdens bāzes, kurām ir mazāka ietekme uz vidi salīdzinājumā ar krāsām uz šķīdinātāju bāzes.

Vairāki ražotāji un piegādātāji specializējas sublimācijas apģērbu ražošanā un piedāvā plašu džemperu un kapucīšu klāstu, kas piemērots pielāgošanai. Labi sublimācijas apģērbu iegādes avoti ir arī tiešsaistes tirgi un specializēti mazumtirgotāji.

- Jā, sublimācijas džemperi un baikas ir lieliski reklāmas priekšmeti vai preces uzņēmumiem, pasākumiem un organizācijām. Pielāgots apģērbs ar uzņēmuma logotipu, saukli vai zīmolu var efektīvi popularizēt zīmolu un atstāt paliekošu iespaidu uz klientiem.

Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

PIEGĀDE

Lūdzu, ņemiet vērā, ka apstrādes traucējumu dēļ pasūtījumu saņemšana var aizņemt ilgāku laiku nekā parasti. Lūdzu, skatiet mūsu piegādes bieži uzdotos jautājumus par starptautiskajiem piegādes laikiem, pamatojoties uz jūsu atrašanās vietu.

ATGRIEŠANA

Iegādājieties droši, zinot, ka, izmantojot mūsu pakalpojumus, Baltijas valstīs preces var atgriezt vai samainīt.

PIEGĀDE UN ATGRIEŠANA

Cita sublimcāijas produkcija