Previous
Next

A5 piezīmju grāmatiņa ar vāku ar divkrāsu fliteriem sublimācijai

0/5
SKU LV-SNB17 Kategorija Mājas Daudzums 47 Vienības:

A5 piezīmju grāmatiņa vāciņā ar divkrāsu fliteriem drukāšanai sublimācijas tehnoloģijā.

  • Izmēri: 145 x 215 mm
  • Krāsa: zelts / balts
5,80 €
AR PVN
Share on:

Sublimācijas piezīmju grāmatas

Atbrīvojiet savu radošumu un uzlabojiet piezīmju veikšanas pieredzi, izmantojot mūsu izcilo sublimācijas piezīmju grāmatiņu kolekciju. Katrs mūsu klāsta piezīmjdators, kas izstrādāts, paturot prātā kvalitāti un stilu, piedāvā perfektu funkcionalitātes un personalizācijas sajaukumu.

No gludiem un izsmalcinātiem dizainiem līdz rotaļīgiem un dīvainiem rakstiem – mūsu sublimācijas piezīmju grāmatiņas ir ideāls audekls jūsu unikālās personības izpausmei un domu un ideju tveršanai. Neatkarīgi no tā, vai pierakstāt piezīmes, veidojat dizainu vai kārtojat žurnālu, mūsu piezīmju grāmatiņas noteikti iedvesmos radošumu un produktivitāti.

Neatkarīgi no tā, vai esat students, profesionālis vai radošs entuziasts, mūsu sublimācijas piezīmju grāmatiņas ir ideāls kompanjons, lai stilīgi tvertu jūsu domas un idejas. Izpētiet mūsu kolekciju jau šodien un atklājiet ideālu piezīmju grāmatiņu, lai iedvesmotu savu nākamo piedzīvojumu!

Organizācija un produktivitāte

Sublimācijas dekors piedāvā iespēju personalizēt savu dzīves telpu ar unikālu dizainu, fotogrāfijām vai mākslas darbiem. Sākot ar sienu mākslu un audekliem līdz dekoratīviem spilveniem un segām, sublimācijas dekors ļauj jums paust savu personību un stilu visā jūsu mājā.

Personalizēšana

Sublimācijas piezīmju grāmatiņas piedāvā iespēju personalizēt rakstāmpiederumus ar unikālu dizainu, rakstiem vai attēliem. Neatkarīgi no tā, vai tos izmantojat darbā, skolā vai personiskām vajadzībām, pielāgotās piezīmju grāmatiņas ļauj izpaust savu radošumu un individualitāti.

Augstas kvalitātes materiāli

Mūsu sublimācijas piezīmju grāmatiņas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāliem, piemēram, izturīga papīra un izturīgiem vākiem, nodrošinot, ka tie var izturēt ikdienas lietošanu un saglabāt jūsu piezīmes drošībā.

Spilgtas un izturīgas izdrukas

Izmantojot sublimācijas drukāšanas tehnoloģiju, piezīmjdatori tiek drukāti ar košiem, pilnkrāsu dizainiem, kas ir asi, skaidri un ilgstoši. Izdrukas tiek ievadītas tieši piezīmjdatora vāka virsmā, nodrošinot, ka laika gaitā tās nenolobīsies, neizbalēs vai nesaskrāpēs.

FAQ

Biroja un skolas piederumi drukāšanai ietver tādus priekšmetus kā piezīmju grāmatiņas, peles paliktņi, zīmuļu futrāļi, lineāli un galda organizētāji, kurus var pielāgot ar dizainu, izmantojot drukāšanas metodes, piemēram, sublimāciju.

Lai gan daudzi biroja un skolas piederumi ir piemēroti sublimācijas drukāšanai, ir svarīgi izvēlēties produktus, kuru virsmas ir saderīgas ar sublimācijas tinti, lai iegūtu optimālus rezultātus.

Sublimācijas izdrukas uz biroja un skolas piederumiem ir izturīgas un izturīgas pret izbalēšanu, skrāpējumiem un lobīšanos, nodrošinot ilgstošu lietošanu.

Sublimācijas izdrukas uz biroja un skolas piederumiem parasti var tīrīt ar mīkstu drāniņu un maigu mazgāšanas līdzekli. Izvairieties no abrazīviem tīrīšanas līdzekļiem vai asām ķīmiskām vielām, kas var sabojāt izdruku.

Populārie sublimācijas biroja un skolas piederumu dizaini ietver logotipus, monogrammas, modeļus, iedvesmojošus citātus un pielāgotus mākslas darbus, kas pielāgoti izglītības vai profesionālām tēmām.

Jā, uzņēmumi var piedāvāt personalizētus biroja un skolas piederumu drukāšanas pakalpojumus, ļaujot klientiem izveidot pielāgotas preces ar saviem dizainiem, logotipiem vai ziņojumiem.

Lielākā daļa sublimācijas printeru var pielāgot biroja un skolas piederumu standarta izmērus, bet lielākiem vai neregulāras formas priekšmetiem var būt nepieciešams specializēts aprīkojums vai tehnika.

Lai gan sublimācijas drukāšanu parasti izmanto plakanām virsmām, daži trīsdimensiju biroja un skolas piederumi var būt saderīgi ar sublimācijas paņēmieniem atkarībā no to formas un materiāla.

Sublimācijas drukātie biroja un skolas piederumi parasti ir paredzēti lietošanai iekštelpās, jo ilgstoša āra elementu, piemēram, saules gaismas un mitruma, iedarbība var izraisīt izbalēšanu vai izdrukas bojājumus.

Jā, uzņēmumi var piedāvāt lielapjoma pasūtījumus ar sublimācijas drukātiem biroja un skolas piederumiem, nodrošinot atlaides vai īpašas cenas lielākiem daudzumiem.

Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

PIEGĀDE

Lūdzu, ņemiet vērā, ka apstrādes traucējumu dēļ pasūtījumu saņemšana var aizņemt ilgāku laiku nekā parasti. Lūdzu, skatiet mūsu piegādes bieži uzdotos jautājumus par starptautiskajiem piegādes laikiem, pamatojoties uz jūsu atrašanās vietu.

ATGRIEŠANA

Iegādājieties droši, zinot, ka, izmantojot mūsu pakalpojumus, Baltijas valstīs preces var atgriezt vai samainīt.

PIEGĀDE UN ATGRIEŠANA

Cita sublimcāijas produkcija