Previous
Next

Akrila plāksne apbalvošanai OTTAGONO 16,5 x 16,5 cm sublimācijai (1 vieta)

0/5
SKU LV-PX-AWARDS-04-1 Kategorija Mājas

Akrila statuete sublimācijas drukāšanai. Oriģināls sīkrīks suvenīru fotogrāfijai, dāvanai, balvai utt. Iekļautas metāla kājas.

  • Modelis: OTTAGONO-1
  • Izmēri: 16,5 x 16,5 cm
  • Biezums: 1,5 cm
27,00 €
AR PVN
Share on:

Sublimācijas dekors

Ieejiet burvīgajā brīvdienu burvju pasaulē ar mūsu apburošo sublimācijas eglīšu bumbu kolekciju, kas izveidota, lai jūsu svētku dekoram pievienotu personalizētu šarmu. Katra mūsu klāsta koka bumbiņa ir izstrādāta ar rūpību un uzmanību detaļām, un tā piedāvā dīvainu audeklu, lai parādītu jūsu radošumu un izplatītu svētku prieku.

No tradicionāliem dizainiem līdz mūsdienīgiem rakstiem, mūsu sublimācijas Ziemassvētku eglīšu bumbiņas sniedz lielisku iespēju pielāgot savu koku un padarīt to patiesi par savu. Neatkarīgi no tā, vai pieminējat kādu īpašu mirkli, atzīmējat kādu pagrieziena punktu vai vienkārši piešķirat savam svētku dekoram mirdzumu, mūsu koku bumbas noteikti sniegs jūsu mājām prieku un sajūsmu.

Neatkarīgi no tā, vai apgriežat savu koku vai meklējat ideālu dāvanu mīļotajam, mūsu sublimācijas eglīšu bumbiņas noteikti izplatīs prieku un svētku garu, lai kur arī tās dotos. Izpētiet mūsu kolekciju jau šodien un pievienojiet savām svētku svinībām personalizētu burvību!

Pielāgots mājas dekors

Sublimācijas dekors piedāvā iespēju personalizēt savu dzīves telpu ar unikālu dizainu, fotogrāfijām vai mākslas darbiem. Sākot ar sienu mākslu un audekliem līdz dekoratīviem spilveniem un segām, sublimācijas dekors ļauj jums paust savu personību un stilu visā jūsu mājā.

Spilgtas un augstas kvalitātes izdrukas

Izmantojot sublimācijas drukas tehnoloģiju, dekoru priekšmeti tiek drukāti ar košiem, pilnkrāsu dizainiem, kas ir izteiksmīgi, skaidri un izturīgi pret izbalēšanu. Apdrukas tiek ievadītas tieši audumā vai dekora priekšmeta virsmā, kā rezultātā tiek iegūti satriecoši un ilgstoši attēli.

Izpaudiet savu kreativitāti

Sublimācijas dekors piedāvā radošu iespēju pašizpausmei un individualitātei. Neatkarīgi no tā, vai veidojat dekoru savai mājai vai kā dāvanas citiem, iespēja pielāgot katru gabalu ļauj atraisīt savu radošumu un radīt kaut ko patiesi unikālu un īpašu.

FAQ

Dekoratīvie izstrādājumi drukāšanai attiecas uz dažādiem dekorēšanai izmantotiem priekšmetiem, piemēram, ornamentiem, dekoratīvām flīzēm, sienu plāksnēm un figūriņām, kuras var pielāgot ar dizainu, izmantojot tādas drukas metodes kā sublimācija.

Lai gan daudzi dekoratīvie izstrādājumi ir piemēroti sublimācijas drukāšanai, ir svarīgi izvēlēties priekšmetus, kuru virsmas ir saderīgas ar sublimācijas tinti, lai nodrošinātu pareizu adhēziju un krāsas spilgtumu.

Sublimācijas drukātos dekoratīvos izstrādājumus parasti var tīrīt ar mīkstu drāniņu un maigu mazgāšanas līdzekli. Izvairieties no abrazīviem tīrīšanas līdzekļiem vai asām ķīmiskām vielām, kas var sabojāt izdruku.

Sublimācijas apdrukas uz dekoratīviem izstrādājumiem ir izturīgas un izturīgas pret izbalēšanu, nodrošinot ilgstošu dzīvīgumu un krāsas saglabāšanu.

Populārie sublimācijas drukāto dekoratīvo izstrādājumu dizaini ietver fotogrāfijas, ilustrācijas, modeļus un pielāgotus mākslas darbus, kas pielāgoti dažādiem dekoru stiliem un tēmām.

Jā, uzņēmumi var piedāvāt personalizētus dekoratīvo izstrādājumu drukāšanas pakalpojumus, ļaujot klientiem izveidot pielāgotus gabalus ar savu dizainu, fotogrāfijām vai ziņojumiem.

Lielākā daļa sublimācijas printeru var pielāgot standarta izmērus dekoratīviem izstrādājumiem, bet lielākiem vai neregulāras formas priekšmetiem var būt nepieciešams specializēts aprīkojums vai tehnika.

Lai gan sublimācijas drukāšanu parasti izmanto plakanām virsmām, daži trīsdimensiju dekoratīvie izstrādājumi var būt saderīgi ar sublimācijas metodēm atkarībā no to formas un materiāla.

Sublimācijas drukātie dekoratīvie izstrādājumi parasti ir paredzēti lietošanai iekštelpās, jo ilgstoša āra elementu, piemēram, saules gaismas un mitruma, iedarbība var izraisīt izbalēšanu vai izdrukas bojājumus.

Jā, uzņēmumi var piedāvāt lielapjoma pasūtījumus sublimācijas drukātiem dekoratīviem izstrādājumiem, nodrošinot atlaides vai īpašas cenas lielākiem daudzumiem.

Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

PIEGĀDE

Lūdzu, ņemiet vērā, ka apstrādes traucējumu dēļ pasūtījumu saņemšana var aizņemt ilgāku laiku nekā parasti. Lūdzu, skatiet mūsu piegādes bieži uzdotos jautājumus par starptautiskajiem piegādes laikiem, pamatojoties uz jūsu atrašanās vietu.

ATGRIEŠANA

Iegādājieties droši, zinot, ka, izmantojot mūsu pakalpojumus, Baltijas valstīs preces var atgriezt vai samainīt.

PIEGĀDE UN ATGRIEŠANA

Cita sublimcāijas produkcija