Previous
Next

Medaļas centri, matets metāls sublimācijas virsdrukai

0/5
SKU LV-6MGOG11A9038 Kategorija Mājas Daudzums 999 Vienības:

  • Diametrs: 5 cm
  • Krāsa: zelta
  • Tips: matets
  • Daudzums iepakojumā: 50
0,70 €
AR PVN
Share on:

Sublimācijas medaļas un kausi

Dodieties ceļojumā ar svētkiem un sasniegumiem, izmantojot mūsu ekskluzīvo sublimācijas medaļu un kausu kolekciju, kas paredzēta izcilības godināšanai un īpašu mirkļu piemiņai. Izstrādāts ar precizitāti un uzmanību detaļām, katra mūsu klāsta medaļa un kauss piedāvā mūžīgu sasniegumu un panākumu simbolu.

No sporta turnīriem līdz akadēmiskajām sacensībām mūsu sublimācijas medaļas un kausi sniedz lielisku iespēju atzīt izcilus sasniegumus un iedvesmot diženumu. Neatkarīgi no tā, vai organizējat turnīru, atzīstat labākos izpildītājus vai vienkārši paužat pateicību, mūsu medaļas un kausi noteikti atstās paliekošu iespaidu. Mūsu sublimācijas medaļas un krūzes ir pieejamas dažādos izmēros, formās un apdarē, tāpēc tās ir piemērotas dažādiem gadījumiem un vēlmēm.

Neatkarīgi no tā, vai vēlaties klasiskus un elegantus dizainus vai modernus un drosmīgus stilus, mūsu produkti piedāvā daudzpusību un pielāgošanas iespējas atbilstoši jūsu vajadzībām.

Pielāgotas balvas

Sublimācijas medaļas un kausi piedāvā iespēju izveidot pielāgotas balvas un trofejas par atzinību un sasniegumiem. Neatkarīgi no tā, vai runa ir par sporta sacensībām, akadēmiskiem sasniegumiem vai korporatīviem pasākumiem, personalizētas medaļas un kausi piešķir apbalvošanas ceremonijai īpašu pieskārienu.

Neaizmirstamas piemiņas lietas

Sublimācijas medaļas un kausi ir kā neaizmirstamas piemiņas dāvanas saņēmējiem, pieminot viņu sasniegumus un sasniegumus. Neatkarīgi no tā, vai tā ir pirmās vietas medaļa vai čempionāta trofeja, personalizētajām balvām ir sentimentāla vērtība, un tās tiek lolotas daudzus gadus.

Pielāgošanas opcijas

Mēs piedāvājam plašu pielāgošanas iespēju klāstu sublimācijas medaļām un kausiem, ieskaitot dažādas formas, izmērus un apdari. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties klasisku dizainu vai modernu stilu, mums ir iespējas, kas atbilst jūsu vēlmēm un budžetam.

FAQ

"Viss apbalvojumiem" ietver plašu produktu un piederumu klāstu, ko izmanto apbalvojumu, trofeju, šķīvju un atzinības priekšmetu izveidē un pielāgošanā.

Jā, sublimācijas druka ļauj pielāgot apbalvojumus ar spilgtiem dizainparaugiem, logotipiem, tekstiem un fotogrāfijām, lai iegūtu personalizētu un neaizmirstamu atzinību.

Ar sublimācijas apdruku var pielāgot dažādus apbalvojumu veidus, tostarp plāksnes, trofejas, medaļas, sertifikātus un akrila apbalvojumus.

Sublimācijas apdruka uz balvām ir izturīga un noturīga pret izbalēšanu, skrāpējumiem un nolobīšanos, nodrošinot saņēmējiem ilgstošu atzinību.

Lai gan vairums sublimācijas apbalvojumu ir standarta formas, piemēram, taisnstūri vai apļi, daži piegādātāji piedāvā pēc pasūtījuma izgrieztus sagataves unikāliem dizainparaugiem.

Apbalvojumu sublimācijas apdrukas var viegli notīrīt ar mīkstu drānu un maigu mazgāšanas līdzekli. Izvairieties no abrazīviem tīrīšanas līdzekļiem vai asām ķimikālijām, lai saglabātu apdruku.

Jā, uzņēmumi var piedāvāt personalizētus apbalvojumu drukāšanas pakalpojumus, ļaujot klientiem izveidot pielāgotus apbalvojumus ar savu dizainu, logotipu vai vēstījumu.

Lielākā daļa sublimācijas printeru var izmantot standarta apbalvojumu izmērus, bet lielākiem vai neregulāras formas apbalvojumiem var būt nepieciešams specializēts aprīkojums vai metodes.

Jā, uzņēmumi var piedāvāt sublimācijas apdrukātu apbalvojumu masveida pasūtījumus, nodrošinot atlaides vai īpašas cenas lielākam daudzumam.

Jā, daži apbalvojumu materiāli, piemēram, ilgtspējīga koksne vai pārstrādāts akrils, piedāvā videi draudzīgas iespējas klientiem, kas domā par vidi.

Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

PIEGĀDE

Lūdzu, ņemiet vērā, ka apstrādes traucējumu dēļ pasūtījumu saņemšana var aizņemt ilgāku laiku nekā parasti. Lūdzu, skatiet mūsu piegādes bieži uzdotos jautājumus par starptautiskajiem piegādes laikiem, pamatojoties uz jūsu atrašanās vietu.

ATGRIEŠANA

Iegādājieties droši, zinot, ka, izmantojot mūsu pakalpojumus, Baltijas valstīs preces var atgriezt vai samainīt.

PIEGĀDE UN ATGRIEŠANA

Cita sublimcāijas produkcija