Previous
Next

MDF jingsaw puzzle mug pad 19 x 19 cm 4 elements Sublimation Thermal Transfer

0/5
SKU LV-PTMF Kategorija MDF Daudzums 186 Vienības:

Blank mug pad puzzle Size: approx. 19 x 19 cm 4 pieces Material: MDF

5,50 €
AR PVN
Share on:

Sublimācijas puzle

Atbrīvojiet savu kreativitti ar mūsu valdzinošo sublimācijas mīklu kolekciju. Mūsu sublimācijas puzles, kas izstrādātas, lai izklaidētu un iedvesmotu, piedāvā stundām ilgu baudījumu visu vecumu mīklu entuziastiem.

Mūsu sublimācijas puzles ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāliem un ar košām, pret izbalēšanu izturīgām izdrukām. Katrs puzles gabals ir precīzi izgriezts, lai tas būtu ideāli piemērots, nodrošinot apmierinošu un atalgojošu mīklu risināšanas pieredzi. Uzlabojiet savu mīklu pieredzi un atdzīviniet savus dizainus, izmantojot mūsu augstākās kvalitātes sublimācijas mīklu kolekciju. Izpētiet mūsu izvēli jau šodien un atklājiet perfektu mīklu, kas rosina radošumu un iedvesmo iztēli!

Izglītība

Sublimācijas puzles sniedz vairāk nekā tikai izklaidi; tie piedāvā arī izglītojošus ieguvumus, uzlabojot kognitīvās prasmes, problēmu risināšanas spējas un roku un acu koordināciju, padarot tos ideāli piemērotus gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Stresa noņemšana

Ir pierādīts, ka iesaistīšanās mīklu risināšanas aktivitātēs samazina stresu un veicina relaksāciju, novēršot uzmanību no ikdienas rūpēm un sniedzot nomierinošu un meditatīvu pieredzi.

Spilgtas un noturīgas izdrukas

Sublimācijas drukāšanas tehnoloģija nodrošina, ka zīmējumi tiek iepludināti tieši puzles daļās, tādējādi iegūstot dinamiskas, pret izbalēšanu izturīgas izdrukas, kas laika gaitā saglabā savu skaidrību un krāsu intensitāti.

FAQ

Sublimācijas puzles parasti ir izgatavotas no kartona vai koka ar īpaši pārklātu virsmu, kas uzņem sublimācijas tinti.

Sublimācijas puzles ir saderīgas ar lielāko daļu sublimācijas printeru, taču ir svarīgi pārliecināties par saderību ar konkrēto printera modeli.

Jā, sublimācijas puzles ir piemērotas visām vecuma grupām, un tās var pielāgot ar dizainu, kas pielāgots dažādām vēlmēm un prasmju līmeņiem.

Uz sublimācijas puzles dizainus pārnes, izmantojot karstumu un spiedienu, parasti ar termopresi vai sublimācijas krāsni.

Sublimācijas puzles ir izturīgas un noturīgas pret izbalēšanu, skrāpējumiem un nolobīšanos, nodrošinot ilgstošu baudījumu.

Lai gan tradicionālās sublimācijas puzles parasti ir kvadrātveida vai taisnstūra formas, daži piegādātāji piedāvā pielāgotas formas puzles, kuras var apdrukāt, izmantojot sublimācijas tehniku.

Sublimācijas puzles ir lieliskas reklāmas dāvanas vai korporatīvās dāvanas, kas ļauj uzņēmumiem demonstrēt savu zīmolu ar spilgtu, pielāgotu dizainu.

Jā, sublimācijas puzles ir lieliski piemērotas personalizētu foto puzļu izveidei, kurās attēlotas dārgas atmiņas, ģimenes portreti vai īpaši notikumi.

Daži sublimācijas puzles piegādātāji piedāvā iepakojuma iespējas, piemēram, kastes vai saraucamo plēvi, lai atvieglotu prezentāciju un dāvināšanu.

Sublimācijas puzles, kas izgatavotas no pārstrādājamiem materiāliem un apdrukātas ar videi draudzīgām krāsām, ir ilgtspējīgs risinājums patērētājiem, kas domā par vidi.

Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

PIEGĀDE

Lūdzu, ņemiet vērā, ka apstrādes traucējumu dēļ pasūtījumu saņemšana var aizņemt ilgāku laiku nekā parasti. Lūdzu, skatiet mūsu piegādes bieži uzdotos jautājumus par starptautiskajiem piegādes laikiem, pamatojoties uz jūsu atrašanās vietu.

ATGRIEŠANA

Iegādājieties droši, zinot, ka, izmantojot mūsu pakalpojumus, Baltijas valstīs preces var atgriezt vai samainīt.

PIEGĀDE UN ATGRIEŠANA

Cita sublimcāijas produkcija