Previous
Next

Atslēgu piekariņš - sublimācijas apdrukai

0/5
SKU LV-YA107-BR Kategorija Mājas Daudzums 214 Vienības:

Atslēgu piekariņš drukāšanai sublimācijas tehnoloģijā. Brūns ādas atslēgu piekariņš ar metāla elementu. Apdruka tiek veidota uz piekariņam piestiprinātās metāla plāksnes, kas jāpielīmē pie kulonā iefrēzētā lauka. Atslēgu piekariņš ir iepakots melnā, dekoratīvā kastītē ar melnu samtu imitējošu ieliktni atslēgu piekariņa piestiprināšanai. Gatavais produkts ir piemērots oriģinālai dāvanai utt.

  • Kulona ar gredzenu izmēri: 40 x 85 mm
  • Drukas plates izmēri: 21 x 21 mm
  • Materiāls: metāls/āda
  • Krāsa: sudraba/brūna

tehnoloģija

DRUKĀT - spoguļattēlā
TEMPERATŪRA - 180 °C/356 °F
LAIKS - 60-120 sek.
SPIEDIENS -  LIELS

2,40 €
AR PVN
Share on:

Sublimācijas atslēgu piekariņi

Piešķiriet personalizācijas pieskārienu savām ikdienas svarīgākajām lietām, izmantojot mūsu burvīgo sublimācijas atslēgu piekariņu kolekciju. Mūsu atslēgu piekariņi, kas izstrādāti ar rūpību un uzmanību detaļām, piedāvā perfektu funkcionalitātes un stila sajaukumu.

Katrs mūsu kolekcijas atslēgu piekariņš ir izstrādāts, lai parādītu jūsu unikālo personību un intereses. Neatkarīgi no tā, vai esat dabas mīļotājs, mākslas entuziasts vai sporta fanātiķis, mūsu sublimācijas atslēgu piekariņi ir ideāls audekls, lai izteiktu savas kaislības un izteiktu paziņojumu.

Mūsu sublimācijas atslēgu piekariņu kolekcija piedāvā dažādas formas, izmērus un stilus ikvienam. No gluda un moderna dizaina līdz dīvainām un rotaļīgām formām mums ir ideāls atslēgu piekariņš, kas atbilst jūsu unikālajai gaumei un personībai.

Izturīgums

Mūsu sublimācijas atslēgu piekariņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, piemēram, metāla vai akrila, nodrošinot izturību un ilgmūžību. Tie ir veidoti tā, lai izturētu ikdienas lietošanas stingrību, saglabājot jūsu atslēgas drošībā, vienlaikus saglabājot to dinamiskas izdrukas.

Personalizēts pieskāriens

Sublimācijas atslēgu piekariņi sniedz iespēju pievienot personalizētu pieskārienu jūsu ikdienas svarīgākajām lietām. Neatkarīgi no tā, vai tas ir mīļotā fotoattēls, jēgpilns citāts vai pielāgots dizains, katru atslēgu piekariņu var pielāgot, lai atspoguļotu jūsu unikālo stilu un personību.

Viegla identifikācija

Pateicoties unikālajam dizainam vai attēlam, kas uzdrukāts uz atslēgu piekariņa, ir viegli identificēt atslēgas vienā mirklī, ietaupot laiku un neapmierinātību, meklējot tās somā vai kabatā.

Pielāgojams dizains

Sublimācijas atslēgu piekariņi piedāvā iespēju izveidot personalizētas rotaslietas ar unikālu dizainu, rakstiem vai attēliem.

FAQ

Sublimācijas atslēgu peikariņi parasti ir izgatavoti no metāla vai plastmasas ar apdrukai piemērotu sublimācijas pārklājumu.

Lai gan lielākā daļa sublimācijas atslēgu gredzenu ir paredzēti vienpusējai apdrukai, daži piegādātāji piedāvā abpusējas apdrukas iespējas, lai pielāgotu apdruku abās pusēs.

Sublimācijas apdruka uz atslēgu peikariņiem ir ūdensizturīga, bet, ja tā ilgstoši tiek pakļauta mitrumam vai iegremdēšanai, var parādīties nodiluma pazīmes.

Uz sublimācijas atslēgu piekariņiem tiek drukāti dizaini, izmantojot karstumu un spiedienu, kas pārnes tinti uz virsmas ar pārklājumu, tādējādi iegūstot spilgtus un izturīgus zīmējumus.

Lai gan lielākā daļa sublimācijas atslēgu gredzenu ir standarta formas, piemēram, apļi vai taisnstūri, daži piegādātāji piedāvā pielāgotas formas sagataves unikāliem dizainparaugiem.

Jā, sublimācijas atslēgu peikariņiem bieži vien ir pievienoti tādi stiprinājumi kā ķēdītes vai dalāmie gredzeni, lai tos varētu viegli piestiprināt pie atslēgām vai citiem piederumiem.

Lielākā daļa sublimācijas printeru var izmantot standarta izmēra atslēgu gredzenus, bet lielākiem vai neregulāras formas atslēgu peikariņiem var būt nepieciešams specializēts aprīkojums.

Jā, sublimācijas druka ļauj uz atslēgu peikariņiem iespiest augstas izšķirtspējas pilnkrāsainas fotogrāfijas personalizētiem piemiņas priekšmetiem.

Sublimācijas atslēgu gredzenus var tīrīt saudzīgi ar mīkstu drānu un maigu mazgāšanas līdzekli. Izvairieties no abrazīviem tīrīšanas līdzekļiem vai ilgstošas karstuma iedarbības, lai saglabātu apdruku.

Jā, uzņēmumi var piedāvāt pielāgotu atslēgu piekariņu dizaina pakalpojumus, ļaujot klientiem izveidot personalizētus atslēgu piekariņus ar savu dizainu, fotogrāfijām vai vēstījumiem.

Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

PIEGĀDE

Lūdzu, ņemiet vērā, ka apstrādes traucējumu dēļ pasūtījumu saņemšana var aizņemt ilgāku laiku nekā parasti. Lūdzu, skatiet mūsu piegādes bieži uzdotos jautājumus par starptautiskajiem piegādes laikiem, pamatojoties uz jūsu atrašanās vietu.

ATGRIEŠANA

Iegādājieties droši, zinot, ka, izmantojot mūsu pakalpojumus, Baltijas valstīs preces var atgriezt vai samainīt.

PIEGĀDE UN ATGRIEŠANA

Cita sublimcāijas produkcija