Previous
Next

Sublimācijas papīrs TexPrint­XP-HR roll 43 cm x 92 m thimble 2" Sublimation Thermal Transfer

0/5
SKU LV-TPXP-17-300-2HR Kategorija Papīrs Daudzums 33 Vienības:

Sublimation paper TexPrint­XP-HR Size: roll 43 cm x 92 m thimble2"

65,00 €
AR PVN
Share on:

Sublimācijas papīrs

Atveriet bezgalīgas radošās iespējas, izmantojot mūsu augstākās kvalitātes sublimācijas papīra kolekciju. Mūsu sublimācijas papīrs ir izstrādāts, lai nodrošinātu izcilus rezultātus, un tā ir lieliska izvēle, lai viegli pārnestu dinamiskus, augstas kvalitātes dizainus uz dažādām virsmām.

Mūsu sublimācijas papīrs, kas izgatavots no augstākās kvalitātes materiāliem, ir izstrādāts tā, lai nodrošinātu optimālu tintes absorbciju un krāsas saglabāšanu, nodrošinot, ka jūsu dizains ir izteiksmīgs, skaidrs un patiess. Neatkarīgi no tā, vai veidojat pielāgotu apģērbu, personalizētas dāvanas vai reklāmas priekšmetus, mūsu sublimācijas papīrs nodrošina ideālu pamatu profesionālas kvalitātes rezultātu sasniegšanai katru reizi.

Izmantojot mūsu viegli lietojamo sublimācijas papīru, jūs varat ātri un bez piepūles pārnest savus dizainus uz plašu substrātu klāstu, tostarp poliestera audumiem, keramikas krūzēm, metāla plāksnēm un citiem. Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis profesionālis vai tikai sāciet darbu, mūsu sublimācijas papīrs ir saderīgs ar lielāko daļu galddatoru un platformāta printeru, kas ļauj viegli īstenot savu radošo redzējumu.

Izcila drukas kvalitāte

Sublimācijas papīrs ir īpaši izstrādāts, lai iegūtu augstas kvalitātes izdrukas ar asām, spilgtām krāsām un izteiksmīgām detaļām, nodrošinot profesionāla izskata rezultātus katru reizi.

Daudzpusīga saderība

Sublimācijas papīrs ir savietojams ar plašu sublimācijas printeru un tintes sistēmu klāstu, piedāvājot daudzpusību un elastību, lai atbilstu dažādām drukāšanas vajadzībām un vēlmēm.

Plašs lietojumu klāsts

Sublimācijas papīrs ir piemērots dažādiem lietojumiem, tostarp apģērbu apdrukai, reklāmas produktiem, personalizētām dāvanām un citiem, padarot to par daudzpusīgu un būtisku rīku uzņēmumiem un privātpersonām.

FAQ

Sublimācijas drukāšanai parasti izmanto īpaši pārklātu pārneses papīru, kas paredzēts sublimācijas tintes uzņemšanai. Šim papīram ir augsts polimēru saturs, lai atvieglotu tintes uzsūkšanos un izdalīšanos siltuma pārneses procesa laikā.

Papīra izvēle var būtiski ietekmēt sublimācijas drukas rezultātus attiecībā uz krāsu spilgtumu, asumu un drukas ilgizturību. Augstas kvalitātes sublimācijas papīrs nodrošina optimālu tintes uzsūkšanos un pārnesi, kā rezultātā izdrukas ir spilgtas un ilgnoturīgas.

Jā, sublimācijas papīrs ir pieejams dažādos izmēros un svarā, lai pielāgotos dažādiem printeru modeļiem un drukas lietojumiem. Biežāk sastopamie izmēri ir vēstuļu (8,5" x 11"), juridiskais (8,5" x 14") un tabloīds (11" x 17"), bet svars parasti ir no 60 gsm līdz 120 gsm.

Sublimācijas papīrs ir īpaši paredzēts izmantošanai sublimācijas drukāšanai, un tas var nebūt piemērots citām drukas metodēm. Tomēr daži pārneses papīri var būt saderīgi gan ar sublimāciju, gan citām siltuma pārneses metodēm, piemēram, siltuma pārneses vinilu (HTV).

Sublimācijas papīru var iegādāties no pilnvarotajiem dīleriem, ražotājiem vai specializētiem mazumtirgotājiem, kas specializējas sublimācijas iekārtu un piederumu jomā. Arī tiešsaistes piegādātāji var piedāvāt plašu sublimācijas papīra klāstu, kas piemērots dažādām drukas vajadzībām.

Galvenie faktori, kas jāņem vērā, izvēloties sublimācijas papīru, ir izmērs un svars, saderība ar printeri, tintes absorbcijas un izdalīšanas īpašības, žūšanas laiks un kopējā drukas kvalitāte.

Sublimācijas papīrs jāuzglabā vēsā, sausā vietā, prom no tiešiem saules stariem un mitruma, lai novērstu mitruma uzsūkšanos un saraušanos. Tāpat ir svarīgi ar papīru rīkoties uzmanīgi, lai izvairītos no tā saburzīšanās vai pārklājuma sabojāšanas.

Jā, daudzi uzņēmumi piedāvā pielāgotus drukas pakalpojumus, izmantojot sublimācijas papīru visdažādākajām vajadzībām, tostarp apģērbiem, izkārtnēm, reklāmas produktiem un personalizētām dāvanām. Sublimācijas papīrs ļauj iegūt augstas kvalitātes pilnkrāsainas izdrukas ar spilgtiem un ilgstoši noturīgiem rezultātiem.

Lai samazinātu ietekmi uz vidi, uzņēmumi var izvēlēties videi draudzīgu sublimācijas papīru, kas izgatavots no ilgtspējīgiem vai pārstrādātiem materiāliem. Turklāt daži ražotāji piedāvā sublimācijas papīru ar ūdens bāzes pārklājumiem vai krāsām, lai samazinātu ietekmi uz vidi.

Lai gan sublimācijas papīra formulējumi pēc pasūtījuma ir retāk sastopami nekā citas pielāgošanas iespējas, uzņēmumi var sadarboties ar ražotājiem vai specializētiem piegādātājiem, lai izstrādātu pielāgotus risinājumus, kas pielāgoti unikālām drukas vajadzībām vai vēlmēm. Tas var ietvert pārklājuma formulu, papīra svara vai izmēru pielāgošanu, lai optimizētu drukas kvalitāti un veiktspēju.

Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

PIEGĀDE

Lūdzu, ņemiet vērā, ka apstrādes traucējumu dēļ pasūtījumu saņemšana var aizņemt ilgāku laiku nekā parasti. Lūdzu, skatiet mūsu piegādes bieži uzdotos jautājumus par starptautiskajiem piegādes laikiem, pamatojoties uz jūsu atrašanās vietu.

ATGRIEŠANA

Iegādājieties droši, zinot, ka, izmantojot mūsu pakalpojumus, Baltijas valstīs preces var atgriezt vai samainīt.

PIEGĀDE UN ATGRIEŠANA

Cita sublimcāijas produkcija