Previous
Next

Thermal lunch bag 23.5 x 18 x 8 cm for sublimation

0/5
SKU LV-KB16K Kategorija Somas

Blank lunch bag Dimensions: approx. 23,5 x 18 x 8 cm Material: canvas / polyester Color: white / black

16,80 €
AR PVN
Share on:

Sublimācijas somas, mugursomas, maki un cits

Atklājiet perfektu stila un funkcionalitātes sajaukumu, izmantojot mūsu atlasīto sublimācijas somu, maku un aksesuāru kolekciju. Izstrādāts ar precizitāti un pievēršot uzmanību detaļām, katrs mūsu klāsta priekšmets ir izstrādāts, lai uzlabotu jūsu ikdienas nēsāšanu, vienlaikus piešķirot personalizētu pieskārienu.

Mūsu sublimācijas preces piedāvā bezgalīgas pašizpausmes iespējas, sākot no daudzpusīgām somām līdz gludiem makiem un elegantiem aksesuāriem. Ar košām izdrukām un izturīgu konstrukciju mūsu produkti ir tikpat praktiski, cik stilīgi, padarot tos ideāli piemērotus gan ikdienas lietošanai, gan īpašiem gadījumiem.

Neatkarīgi no tā, vai ārstējat sevi vai iepērkaties mīļotajam, mūsu sublimācijas preces ir lieliska izvēle, lai pievienotu savai aksesuāru kolekcijai personības pieskārienu. Izpētiet mūsu klāstu jau šodien un atklājiet perfektus gabalus, kas papildinās jūsu stilu!

Personalizēti apģērbi

Sublimācijas galantērijas izstrādājumi piedāvā iespēju pielāgot apģērbu ar unikālu dizainu, rakstiem vai grafiku, ļaujot indivīdiem izteikt savu personīgo stilu un izcelties no pūļa.

Spilgtas un noturīgas izdrukas

Izmantojot sublimācijas drukas tehnoloģiju, dizaini tiek iepludināti tieši auduma šķiedrās, tādējādi iegūstot dinamiskas, pilnkrāsu izdrukas, kas ir izturīgas pret izbalēšanu un izturīgas, nodrošinot, ka jūsu pielāgotais apģērbs saglabā savu dinamisko izskatu pēc mazgāšanas.

Augstas kvalitātes materiāli

Mūsu sublimācijas galantērijas izstrādājumi ir izgatavoti no augstas kvalitātes audumiem un materiāliem, nodrošinot komfortu, izturību un ilgmūžību. No t-krekliem un kapucēm līdz cepurēm un zeķēm, katrs priekšmets ir izstrādāts ar rūpību un uzmanību detaļām, lai nodrošinātu izcilu izskatu un sajūtu.

Personalizētas dāvanas

Pielāgots sublimācijas apģērbs nodrošina pārdomātas un neaizmirstamas dāvanas draugiem, ģimenei vai mīļajiem jebkurā gadījumā. Neatkarīgi no tā, vai tā ir dzimšanas diena, jubileja vai svētki, personalizēta apģērba dāvināšana parāda, ka esat ieguldījis pārdomātas un pūles, izvēloties nozīmīgu dāvanu.

FAQ

Galantērijas preces ir apģērbu šūšanas piederumi un piederumi, ko izmanto apģērbu izgatavošanā un tekstilmākslā, no kuriem daži var būt piemēroti sublimācijas drukāšanai.

Dažiem galantērijas izstrādājumiem, piemēram, lentēm, pogām un plāksteriem, var būt sublimācijai saderīgas virsmas, kas ļauj tos pielāgot ar sublimācijas apdruku.

Visbiežāk sublimācijas drukāšanai izmantojamās galantērijas preces ir lentes, plāksteri, pogas, rāvējslēdzēji un aplikācijas, kuras var pielāgot ar spilgtiem dizainiem.

Sublimācijas apdruka uz galantērijas izstrādājumiem ir izturīga un noturīga pret mazgāšanu, nodrošinot, ka dizainparaugi paliek spilgti un neskarti.

Jā, uzņēmumi var piedāvāt personalizētus galantērijas izstrādājumu apdrukas pakalpojumus, lai pielāgotu tādus priekšmetus kā lentes dāvanu iesaiņošanai, plāksterus apģērbam vai pogas aksesuāriem.

Lai gan lielākajai daļai galantērijas izstrādājumu ir pietiekami daudz vietas, lai tos pielāgotu, mazāku izstrādājumu, piemēram, pogu vai plāksteru, apdrukai var būt izmēra ierobežojumi.

Jā, galantērijas izstrādājumiem ir bezgalīgas pielāgošanas iespējas ar unikāliem dizainparaugiem, rakstiem, logotipiem vai tekstu.

Sublimācijas apdrukas uz galantērijas izstrādājumiem ir izturīgas un noturīgas pret izbalēšanu, nodrošinot ilgstošu valkāšanu un prieku.

Jā, uzņēmumi var piedāvāt sublimācijas apdrukas galantērijas izstrādājumu masveida pasūtījumus, nodrošinot atlaides vai īpašas cenas lielākiem daudzumiem.

Jā, daži galantērijas materiāli, piemēram, organiskās kokvilnas lentes vai pārstrādāta poliestera pogas, piedāvā videi draudzīgas iespējas patērētājiem, kas domā par vidi.

Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

PIEGĀDE

Lūdzu, ņemiet vērā, ka apstrādes traucējumu dēļ pasūtījumu saņemšana var aizņemt ilgāku laiku nekā parasti. Lūdzu, skatiet mūsu piegādes bieži uzdotos jautājumus par starptautiskajiem piegādes laikiem, pamatojoties uz jūsu atrašanās vietu.

ATGRIEŠANA

Iegādājieties droši, zinot, ka, izmantojot mūsu pakalpojumus, Baltijas valstīs preces var atgriezt vai samainīt.

PIEGĀDE UN ATGRIEŠANA

Cita sublimcāijas produkcija