Previous
Next

Glass square coaster 10 x 10 cm Sublimation Thermal Transfer

0/5
SKU LV-SG-22 Kategorija Stikls Daudzums 1529 Vienības:

Blank coaster for sublimation Size: 100 x 100 mm Thickness: 4 mm Material: glass

1,50 €
AR PVN
Share on:

Krūžu palinktiņu sublimācija - kā to paveikt

Izbaudiet dinamisko sublimācijas pasauli, izmantojot mūsu augstākās kvalitātes sublimācijas paliktņus. Mūsu spilventiņi ir paredzēti, lai būtu ideāls audekls jūsu radošajām izpausmēm, un tie piedāvā gludu un izturīgu virsmu, kas viegli pieņem sublimācijas tinti, nodrošinot spilgtas un ilgstošas izdrukas.

Neatkarīgi no tā, vai dekorējat mājas tekstilu, apģērbu vai personalizētas dāvanas, mūsu sublimācijas paliktņi nodrošina ideālu pamatu jūsu projektiem. Ļaujiet vaļu savai iztēlei, atdzīvinot savus dizainus ar nepārspējamu skaidrību un krāsu mirdzumu.

Spilgtas un dzīvas izdrukas

Izgatavoti no augstākās kvalitātes materiāliem, sublimācijas paliktņi nodrošina nepārspējamu izturību, izturot atkārtotas lietošanas stingrību, nemazinot drukas kvalitāti.

To izturīgā konstrukcija nodrošina, ka jūsu izdrukas laika gaitā saglabā savu dzīvīgumu un integritāti, padarot tās par uzticamu ieguldījumu jūsu drukāšanas vajadzībām. Turklāt to izcilās siltuma un ūdens izturības īpašības pasargā izdrukas no bojājumiem, nodrošinot, ka tās saglabājas neskartas un valdzinošas turpmākajos gados.

Personalizācija un pielāgošana

Sublimācijas paliktiņi nodrošina lielisku audeklu personalizēšanai un pielāgošanai. Izmantojot šo drukāšanas metodi, varat viegli izveidot paliktiņus ar unikālu dizainu, fotogrāfijām, logotipiem vai ziņojumiem. Neatkarīgi no tā, vai veidojat personalizētas dāvanas, reklāmas priekšmetus vai piemiņas izstrādājumus, sublimācija nodrošina augstu radošās brīvības pakāpi.

Iespēja pielāgot katru paliktiņu konkrētām vēlmēm padara tās ideāli piemērotas īpašiem gadījumiem, korporatīvā zīmola veidošanai vai ikdienas rutīnas pievienošanai personiskam pieskārienam.

Siltumam un ūdens izturīgie

Karstumizturība un ūdensizturība ir būtiskas sublimācijas spilventiņu īpašības, kas nodrošina to radīto izdruku ilgmūžību un izturību. Šie spilventiņi ir izstrādāti, lai izturētu augstu temperatūru un mitruma iedarbību, padarot tos piemērotus dažādiem drukas lietojumiem, tostarp tiem, kas saistīti ar karstuma presēšanu un sublimācijas procesiem.

Šīs īpašības nodrošina ilgstošus un profesionālas kvalitātes rezultātus, padarot sublimācijas paliktņus par uzticamu izvēli gan uzņēmumiem, gan privātpersonām, kas meklē izdrukas, kas var izturēt laika un vides apstākļu pārbaudi.

FAQ

Sublimācijas krūzīšu peliktiņu apdruka ir metode, ar kuras palīdzību, izmantojot karstumu un spiedienu, uz krūzīšu paplākšņiem tiek pārnesti spilgti, pilnkrāsaini dizaini. Šis process nodrošina ilgnoturīgas, uzmanību piesaistošas izdrukas, kas ir pastāvīgi iestrādātas paliktņa virsmā

Sublimācijas drukāšanai ir piemērotas krūzīšu paplātes, kas izgatavotas no tādiem materiāliem kā koks, MDF (vidēja blīvuma kokšķiedru plātne) vai ar polimēru pārklāts metāls. Šie materiāli nodrošina gludu virsmu optimālai attēla pārnešanai

Apakšnes sublimācijas krūzīšu paplātēm ir ļoti izturīgas un noturīgas pret izbalēšanu, skrāpējumiem un nolobīšanos. Sublimācijas tinte saistās ar paplātes virsmu, nodrošinot, ka druka paliek spilgta un neskarta pat regulāras lietošanas gadījumā

Pilnīgi noteikti! Sublimācijas krūzīšu paplātes piedāvā bezgalīgas pielāgošanas iespējas. Jūs varat tos personalizēt ar fotogrāfijām, logotipiem, mākslas darbiem vai tekstu, lai tie atbilstu jūsu stilam vai zīmola prasībām

Sublimācijas krūzīšu paliktņu kopšana ir vienkārša. Vienkārši noslaukiet tos ar mitru drānu vai maigu mazgāšanas līdzekli, ja nepieciešams. Izvairieties no abrazīvu tīrīšanas līdzekļu vai asu ķimikāliju lietošanas, kas varētu sabojāt apdruku.

Sublimācijas krūzīšu paplātes ir izstrādātas tā, lai izturētu plašu temperatūru diapazonu, tāpēc tās ir piemērotas gan karstiem, gan aukstiem dzērieniem. Drukas kvalitāte nemainās pat biežas lietošanas gadījumā.

Sublimācijas krūzīšu paliktņu minimālais pasūtījuma daudzums var atšķirties atkarībā no piegādātāja vai ražotāja. Daži uzņēmumi piedāvā iespēju elastīgi pasūtīt atsevišķus pielāgotus paliktņus, savukārt citiem var būt noteikts minimālais pasūtījuma daudzums, lai nodrošinātu ražošanas efektivitāti

Sublimācijas krūzīšu paliktņu izgatavošanas laiks ir atkarīgs no tādiem faktoriem kā pasūtījuma daudzums, dizaina sarežģītība un piegādātāja izpildes laiks. Parasti pasūtījuma pasūtījumus pēc pasūtījuma var izgatavot un nosūtīt dažu dienu līdz pāris nedēļu laikā

Sublimācijas krūzīšu paliktņu izgatavošanas laiPilnīgi noteikti! Sublimācijas krūzīšu paliktņi ir lieliski reklāmas priekšmeti vai preces uzņēmumiem, pasākumiem un organizācijām. Pielāgotas paplātes ar uzņēmuma logotipu, saukli vai zīmolu var efektīvi popularizēt jūsu zīmolu un atstāt paliekošu iespaidu uz klientiems ir atkarīgs no tādiem faktoriem kā pasūtījuma daudzums, dizaina sarežģītība un piegādātāja izpildes laiks. Parasti pasūtījuma pasūtījumus pēc pasūtījuma var izgatavot un nosūtīt dažu dienu līdz pāris nedēļu laikā

Tālāk nemeklējiet! Sublimation.lv piedāvā plašu augstas kvalitātes sublimācijas krūzīšu paliktņu klāstu, kas ir ideāli piemēroti, lai demonstrētu jūsu dizainu vai zīmolu. Izpētiet mūsu kolekciju jau šodien un atraisiet savu radošumu ar sublimācijas apdruku!

Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

PIEGĀDE

Lūdzu, ņemiet vērā, ka apstrādes traucējumu dēļ pasūtījumu saņemšana var aizņemt ilgāku laiku nekā parasti. Lūdzu, skatiet mūsu piegādes bieži uzdotos jautājumus par starptautiskajiem piegādes laikiem, pamatojoties uz jūsu atrašanās vietu.

ATGRIEŠANA

Iegādājieties droši, zinot, ka, izmantojot mūsu pakalpojumus, Baltijas valstīs preces var atgriezt vai samainīt.

PIEGĀDE UN ATGRIEŠANA

Cita sublimcāijas produkcija