Previous
Next

Sublicrylic Crystal CC11 Sublimation Thermal Transfer

0/5
SKU LV-CC11 Kategorija Sublimācijai Daudzums 99 Vienības:

Blank crystal for sublimatoin printing Size: 18 x 10 cm Set includes case and chamois wipe.

16,00 €
AR PVN
Share on:

Sublimācijas kristāli

Atklājiet burvīgo sublimācijas kristālu pasauli ar mūsu izsmalcināto kolekciju, kas izveidota, lai pievienotu dzirksti un eleganci jebkurai telpai. Izstrādāts ar precizitāti un uzmanību detaļām, katrs mūsu klāsta kristāls piedāvā burvīgu audeklu, lai parādītu jūsu radošumu un personalizētu apkārtējo vidi.

No žilbinošiem foto kristāliem līdz satriecošiem kristāla rotājumiem – mūsu produkti sniedz lielisku iespēju pārvērst jūsu iecienītākās atmiņas mūžīgās piemiņas lietiņās. Neatkarīgi no tā, vai pieminējat kādu īpašu brīdi, atzīmējat kādu pagrieziena punktu vai vienkārši piešķirat savam mājas dekoram greznuma pieskārienu, mūsu sublimācijas kristāli noteikti parādīs savu izskatu.

Tā kā ir pieejamas dažādas formas, izmēri un stili, mūsu sublimācijas kristālu kolekcijā ir kaut kas katrai gaumei un gadījumam. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties klasiskus un mūžīgus dizainus vai mūsdienīgus un drosmīgus stilus, mūsu kristāli piedāvā bezgalīgas pielāgošanas un radošuma iespējas.

Emocionālā ietekme

Personalizēta kristāla dāvināšana vai saņemšana ir jēgpilns un sirsnīgs žests, kas pauž pārdomātību un sentimentalitāti. Neatkarīgi no tā, vai tā ir romantiska dāvana mīļotajam vai atzinības apliecinājums draugam, personalizētie kristāli raisa emocijas un rada paliekošas atmiņas.

Vizuālā pievilcība

Sublimācijas kristāli ir izgatavoti no augstas kvalitātes stikla vai akrila, un tiem ir dzirkstošs, caurspīdīgs izskats, kas lieliski uztver un atstaro gaismu. Tie piešķir elegantu pieskārienu jebkurai telpai un veido satriecošus dekoratīvus elementus.

Pielāgojami dizaini

Izmantojot sublimācijas drukāšanas tehnoloģiju, kristālus var pielāgot ar sarežģītu dizainu, košām krāsām un augstas izšķirtspējas attēliem, kas tiek ievadīti tieši kristāla virsmā. Tas nodrošina bezgalīgas personalizācijas un radošuma iespējas.

Reklāmas iespējas

Sublimācijas kristāli kalpo arī kā efektīvi reklāmas rīki uzņēmumiem, organizācijām vai pasākumiem. Tie ir pielāgoti ar logotipiem, saukļiem vai zīmolu, un tie nodrošina unikālu un pievilcīgu veidu, kā demonstrēt jūsu zīmolu un piesaistīt uzmanību.

FAQ

Kas ir kristāli? Kristāli drukāšanai ir caurspīdīgi vai caurspīdīgi stikla vai akrila kristāli ar sublimācijas pārklājumu, kas ļauj pielāgot spilgtus dizainus, izmantojot sublimācijas drukas tehniku.

Sublimācijas apdruka uz kristāliem ir izturīga un noturīga pret skrāpējumiem, ja ar to parasti rīkojas, taču jāuzmanās no abrazīvām virsmām.

Dizains tiek drukāts uz sublimācijas kristāliem, izmantojot karstumu un spiedienu, kas liek sublimācijas tintēm savienoties ar pārklāto virsmu, tādējādi iegūstot noturīgu un spilgtu apdruku.

Lai gan lielākajai daļai sublimācijas kristālu ir standarta formas, piemēram, kvadrāti vai taisnstūri, daži piegādātāji piedāvā pēc pasūtījuma izgrieztas sagataves unikāliem dizainparaugiem.

Sublimācijas apdruka uz kristāliem ir izturīga un noturīga pret izbalēšanu, nodrošinot ilgstošu krāsu spilgtumu un noturību.

Jā, uzņēmumi var piedāvāt personalizētus kristālu apdrukas pakalpojumus, ļaujot klientiem izveidot pielāgotus kristālus ar savu dizainu, fotogrāfijām vai vēstījumiem.

Lielākā daļa sublimācijas printeru var izmantot standarta kristālu izmērus, bet lielākiem vai neregulāras formas kristāliem var būt nepieciešams specializēts aprīkojums vai metodes.

Sublimācijas izdrukas uz kristāliem ir ūdensizturīgas, un tās var izturēt periodisku mitruma iedarbību, neizsmērējoties un neizbalējot.

Sublimācijas kristālus var tīrīt saudzīgi ar mīkstu drānu un maigu mazgāšanas līdzekli. Izvairieties no abrazīviem tīrīšanas līdzekļiem vai asām ķimikālijām, lai saglabātu apdruku.

Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

PIEGĀDE

Lūdzu, ņemiet vērā, ka apstrādes traucējumu dēļ pasūtījumu saņemšana var aizņemt ilgāku laiku nekā parasti. Lūdzu, skatiet mūsu piegādes bieži uzdotos jautājumus par starptautiskajiem piegādes laikiem, pamatojoties uz jūsu atrašanās vietu.

ATGRIEŠANA

Iegādājieties droši, zinot, ka, izmantojot mūsu pakalpojumus, Baltijas valstīs preces var atgriezt vai samainīt.

PIEGĀDE UN ATGRIEŠANA

Cita sublimcāijas produkcija